najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Produk Dulu Ke Nak Belajar Dulu..Dilema Betul!

Bila nak buat BISNES nak cari ILMU dulu atau PRODUK dulu? Meh saya share pengalaman sket…Rugi kalo tak baca habis post yang ringkas ni. Amik 2 situasi yang selalu berlaku pada mereka yang nak BISNES.. 1) Cari PRODUK dulu.. Ramai yang buat macam ni sedangkan produk takkan terjual bila anda tiada ILMU Pemasaran. Last2 skali […]

Baca Lanjut »

RUGI Besar Kalau Anda Tak Buat BRANDING !

Salah satu strategi penting untuk anda menguasai pemasaran & produk anda dikenali serta diyakini adalah membina JENAMA atau Branding. Sebab branding adalah satu perkara wajib dalam Marketing Funnel. Saya pernah share dalam blog sebelum ni Baca post tu di sini —> Marketing Funnel Cuba anda fikir kejap situasi anda sebagai pelanggan di luar…Anda nak beli […]

Baca Lanjut »

Bisnes Saya Pun Penuh Cabaran Beb!

Hari ni saya cuma nak share sedikit pengalaman sepanjang menjalankan perniagaan secara online (perniagaan internet) sejak tahun 2009. Walaupun agak panjang sedikit tapi saya yakin ia akan memberi anda inspirasi & idea lepas baca artikel ni. Alhamdulillah saya bersyukur dan berterima kasih kepada Allah SWT kerana hari ini saya telah memiliki sebuah perniagaan dan team […]

Baca Lanjut »

5 Langkah PENTING Dalam Marketing Funnel WAJIB Usahawan Kuasai

Salam Hari ni saya nak kongsikan 5 langkah penting yang usahawan perlu tahu dan kuasai dalam satu proses yang kita panggil Marketing Funnes atau corong pemasaran. Dalam bisnes anda perlu tahu proses ni. Ramai usahawan baru yang terlibat bisnes yang GAGAL memahami yang dalam bisnes untuk hasilkan jualan ada PROSES nya. Bukan terus nak menjual […]

Baca Lanjut »

5 Strategi Kaw Kaw Dalam Fesbuk Ad Marketing

Salam Terima kasih kerana masih mengikuti perkongsian saya dalam blog ini. Syukur ke hadrat ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk berkongsi & memberi manfaat kepada pembaca blog ini. Sebelum tu jika anda belum download Video Trafik Fesbuk Power ni sila download sekarang RM69 PERCUMA jer.. Klik —> http://www.roketemel.com/tfbpower2015/ Baik hari ni saya nak share 5 tips […]

Baca Lanjut »

Bangkit Mencari Ilmu 2015

Perhatian kepada anda yang bakal hadir Seminar saya minggu ini… [arrows style=”arrow-red-5.png” align=”left”] Salam Saya dapati ramai orang yang tak berjaya dalam bisnes bukan sebab masalah MODAL, malah ramai yang keluar modal dari ratusan ribu hingga ke jutaan ringgit pun boleh melebur modal mereka. Satu jer yang mereka tiada ialah ILMU pemasaran. Belum tentu satu bisnes […]

Baca Lanjut »

Strategi Kepoweran FB Profile Anda

Salam Terima kasih kerana masih follow perkongsian saya dalam blog ni.. Ingat nak citer tentang jalan-jalan cari makan..hehehee.. Releks.. Blog ni memang saya buat untuk berkongsi secara santai-santai. Jangan serius sangat.. 🙂 Baik saya nak fokus pada topik kita. Bagaimana anda boleh gunakan facebook profile anda sebagai satu medium mendapatkan trafik & buat sales atau […]

Baca Lanjut »

Video : 3 Perkara Sentap Bisnes Anda

Salam Hari ni saya nak share 3 perkara yang akan SENTAP bisnes anda. Dengan perkara ni anda akan dapat mempertingkatkan jualan dalam perniagaan anda. Perbaiki 3 perkara & strategi semula cara pemasaran anda melalui internet. [video_player type=”embed” width=”650″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″][/video_player] Semoga video bermanfaat untuk anda! Najib Asaddok Usahawan Internet CEO Momentum Internet Sdn […]

Baca Lanjut »

Apa Ke Hal Nak Belajar Dengan Dr Azizan Osman

Salam sahabat2 pembaca blog saya. Lama plak tak update blog saya ni..Tiada tujuan lain blog ni diadakan selain memberi manfaat pada sahabat2 semua. Saya ni seorang yang susah nak percaya seseorang dengan cepat. Mungkin ambil masa, maklumlah ada pengalaman ditipu partner bisnes satu ketika dulu. Sekarang ni semua orang bercerita tentang seminar seorang ‘mamat’ ni. […]

Baca Lanjut »

Bahaya Betul Teknik Emel Marketing ? Kenapa ?

Salam Alhamdulillah hari ni dapat lagi buat satu artikel khas untuk perkongsian ilmu dengan pembaca blog saya ni. Walaupun penat pagi tadi mendaki Gunung Lambak Kluang ni walaupun tak lah jauh mana nak naik ke puncak. Pergi balik 6km jer… Tapi agak mencabar jugak lah. Petang ni saya ambil masa sedikit untuk kongsi kepada anda. […]

Baca Lanjut »
Back to Top