najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Kisah & Cara Sebenar Buat Affiliate Marketing Di Malaysia

Salam. Alhamdulillah hari ni berkesempatan untuk tulis satu lagi post dengan harapan dapat menambah nilai kepada anda..InsyaAllah… Baru-baru ni saya menyertai satu lagi cabaran affiliate Teknik Bisnes Kerajaan anjuran Sdr Haryzat Zulzahary, seorang usahawan internet, usahawan kerajaan & pelabur hartanah. Hebat orangnya! Beliau melancarkan cabaran affiliate sejak bulan lepas kalau saya tak silap, tapi saya […]

Baca Lanjut »

Lubang-Lubang Rahsia Dalam Pemasaran Facebook Didedahkan

Salam [vertical_spacing height=”20″] Alhamdulillah hari ni diberi kelapangan masa oleh Allah SWT untuk saya nak share satu lagi pendedahan langkah nak mulakan pemasaran di facebook. Info ni hasil berguru pada hari semalam 8 Nov 2014 di Seminar Chapter F Jamal Sifu FB Ads & pengalaman sendiri guna fb ads sejak 2011. Teruskan bacaan supaya anda […]

Baca Lanjut »

Peluang Bisnes Kerajaan Dengan Cara BERSIH ?

Salam Hormat   Dalam post ni saya cuma nak anda berikan PERHATIAN Khas! Peluang untuk anda buat duit dari Bisnes Kerajaan. Tapi tunggu dulu…. ia bukan lah bisnes kerajaan yang Memerlukan anda ada kabel Perlu jadi Kroni tertentu Perlu melobi Perlu modal besar Terlibat dengan pelbagai taktik kotor Ya bila bercerita tentang bisnes kerajaan kita tak lari dari […]

Baca Lanjut »

Antara Keris & Pistol Dalam Pemasaran Online ?

Salam Alhamdulillah dapat menulis satu lagi post setelah saya baru sahaja pulang dari bercuti di Sepang Gold Coast. Merehatkan minda sambil mencari idea-idea baru dalam strategi perniagaan. InsyaAllah saya harap artikel ini dapat membantu anda dalam membina perniagaan di internet tak kisahlah apa pun bentuk perniagaan yang anda ada. Ia memang sesuai! Kenapa saya berkata […]

Baca Lanjut »

Tempat Makan Best Di Petaling Jaya, Khadijah’s Kitchen

Salam Hari ni sajer nak share dengan korang satu tempat makan best di Petaling Jaya. Saya ni memang jenis yang suka cari tempat makan yang best-best bila berjalan serata Malaya ni…Biarlah harga tinggi sikit asalkan makanan yang dimasak memuaskan hati. Perlu juga cari yang berkhasiat tau… Ok baru ni saya telah travel ke PJ untuk […]

Baca Lanjut »

Susah Ke Nak Dapat Jualan Di Internet? Baca Ni !

Susah ke nak dapat jualan di internet? Ya memang susah kalau tak kena caranya! Saya ingat lagi waktu saya mula-mula cuba untuk nak buat jualan di internet tahun 2009 dulu. Saya rasa hampir 3 bulan baru dapat jualan pertama…ya memang agak lama sebab masa tu buat marketing dengan cara main hentam keromo jer…. Jadi saya […]

Baca Lanjut »

4 Perkara WAJIB TAHU Mulakan Pemasaran Berkesan !

[javascript][/javascript] Salam PERHATIAN: Ambil masa 5 minit baca ni sampai habis kalau tak nak GAGAL dalam perniagaan! 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan. Ya sebab itu lah ramai di kalangan kita yang nak mula berniaga untuk memenuhi impian atau matlamat masing-masing. Tapi ramai yang GAGAL dalam perniagaan bukan disebabkan masalah modal tetapi disebabkan perkara sebegini : […]

Baca Lanjut »

Penghujung Syawal Tahun Ini…

Assalamualaikum.  Ya Allah kami bersyukur kerana telah diberi kekuatan untuk kami mengerjakan amal ibadat sebulan Shawal ini. Ya Allah kekalkanlah segala amalan kami ini secara berterusan dan anugerahkan kami dengan syurga firdaus Mu. Ya Allah kami memohon bila kami terjaga diwaktu pagi terjagalah kami dalam fitrah Islam dan kalimah ikhlas dan dalam Islam agama Nabi kami Nabi […]

Baca Lanjut »
Back to Top