najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Pasal Marketing Gaduh Dengan Ayah, Sales Drop 50%

4 tahun bekerja dibawah pimpinan ayah saya. Takde pengalaman ape2 pun masa tu kecuali menjual (memang win sebab bg harga palingggg murahh). Masuk tahun kedua, mula dihantar seminar mcm2. Mula2 tu berkobar balik jer, esok lusa tulat pun malas lagi. Jadi masuk kerja hari2 pun macam biasa2, buat marketing pun gila style zaman dulu cuma […]

Baca Lanjut »

ILMU ROKETEMEL NAJIB ASADDOK SATU PUN TAK BOLEH PAKAI!

Saya jadi saksi! Saya sendiri berada dalam kelas Tuan Najib Asaddok dari pagi sampai petang. Saya lihat sendiri dengan dua biji mata saya, saya dengar sendiri dengan kedua belah telinga saya, saya catat, saya rasa setiap apa yang berlaku dalam kelas tu. Boleh kata, hampir sedikit pun sel-sel otak saya ni tak berhenti berhubung dari […]

Baca Lanjut »

Teknik Sifu Najib Buat Huru Hara Bisnes Saya.. Sales Meningkat 720%

Salam sifu Najib…baru sy tau sifu telah mengHANTAR ‘SANTAU’ sifu pada saya dan ‘santau’ sifu diizin Allah menjadi!! hahahaha.. Alhamdulillah…saya teruja kali ni tapi memalu nak cakap kat group. Bln 8 fan 9 bru ni biz sy xde peningkatan dan sangat menjunam. Lepas kelas coaching pun saya kurang yakin boleh buat ke tak mcm yg […]

Baca Lanjut »

Huru Hara Tak Tentu Hala Hidup disebabkan ‘SAKA’ Tn Najib

Sebenarnya segan nak citer..saya baru sangat bertatih dalam bidang perniagaan ni, tiada pengalaman bertahun2 seperti otai2 yang sedia ada. Saya bersyukur sangat saya dibukakan Jalan yang betul sebelum saya melakukan lebih banyak kesilapan dalam perniagaan saya. Izinkan saya memulakan cerita saya.. Nama saya Nur Nahdiah Ahmad Kurtubi. Umur 30 tahun. CEO Puji Anggun mengeluarkan pakaian […]

Baca Lanjut »

NI SEMUA SALAH EN NAJIB ASADDOK !!! AJAR LAIN..RESULT KELUAR LAIN

As-salam En Najib, Sudah lama saya memendam rasa nak “complaint” psl En Najib. Ini kali lah..huhu..Berikut adalah luahan ketidak puashatian saya kpd tuan. 1. Time class kata teknik “REMPIT” boleh naikkan Like secara mendadak. Betul ke? Sebelum masuk class like saya cuma 10K++ saje..Selapas ikut kelas 45K++ like. Kenaikkan 35K like tak sampai 3 bulan…mana […]

Baca Lanjut »

Kangaroo Nak Bagi Anda Tips Ni

Salam Alhamdulillah pada 20-24 September yang lepas saya sekeluarga bersama keluarga abang ipar selamat melancong ke negara kangarooo iaitu Perth, Australia. Memang banyak pengalaman manis berada di negara orang ni serta banyak perkara dapat saya pelajari. Saya nak rangkumkan dan share kepada sahabat2 online saya ni. Semoga ia bermanfaat. Nak ke Perth ni tak boleh […]

Baca Lanjut »

Bisnes Online Dari Hutan, Biar Betul ! Kisah Inspirasi Student Momentum Internet

” BUDAK KAMPUNG DAN ANAK SUNGAI JUGA MAMPU BERJAYA!..” Memang agak keberatan untuk aku berkongsi kisah ini kerna pada mulanya aku rasa agak kerdil berbanding dengan peniaga diluar sana yang jauh lebih ke hadapan dariku! Namun iannya tidak mematahkan semangatku untuk turut berkongsi cerita demi memartabatkan bangsaku dalam dunia perniagaan internet! Lebih-lebih lagi aku yakin […]

Baca Lanjut »

Kisah IMPIAN ‘Kuda’

Salam. Terima kasih masih follow blog saya ni. Harap segala tulisan dan sharing saya dalam ni memberi anda manfaat. Hari ni saya sekali lagi nak kongsikan cerita saya untuk memberi anda satu inspirasi & menguatkan semangat anda untuk berjaya dalam perniagaan. Tahun 2004 saya bermula dengan terlibat dalam bidang direct selling atau MLM. Dah tentu […]

Baca Lanjut »

Teknik ‘Skodeng’ Pesaing Anda Di Fesbuk

Salam Nak berjaya dalam bisnes anda kena cari banyak ‘short cut’ dan KENAL siapakah sasaran pelanggan/prospek anda. Kita nak dapatkan bakal pelanggan yang berkualiti dan ada potensi sekaligus akan menJIMATkan kos pemasaran anda. Jadi cara paling senang nak KENAL pesaing anda adalah LIHAT pelanggan/audience pesaing anda yang bisnesnya sama atau lebih kurang dengan bisnes anda. […]

Baca Lanjut »

Memang Salah Sendiri Kalau Bisnes Tak Menjadi…Kenapa?

Salam  Kenapa ramai buat bisnes tapi tak menjadi? Sales masih biasa-biasa..Ada yang masih belum untung.. Nak buat pemasaran offline kos makin tinggi. Ada juga yang sebenarnya tak buat pun kerja pemasaran.. lagilah merbahaya bisnes mereka.. Macam mana nak dapat UNTUNG ? Bisnes kena tarik pelanggan… Apa bisnes pun yang anda buat kena tahu skill tarik […]

Baca Lanjut »
Back to Top