najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Video : 3 Perkara Sentap Bisnes Anda

Salam Hari ni saya nak share 3 perkara yang akan SENTAP bisnes anda. Dengan perkara ni anda akan dapat mempertingkatkan jualan dalam perniagaan anda. Perbaiki 3 perkara & strategi semula cara pemasaran anda melalui internet. [video_player type=”embed” width=”650″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″][/video_player] Semoga video bermanfaat untuk anda! Najib Asaddok Usahawan Internet CEO Momentum Internet Sdn […]

Baca Lanjut »

Apa Ke Hal Nak Belajar Dengan Dr Azizan Osman

Salam sahabat2 pembaca blog saya. Lama plak tak update blog saya ni..Tiada tujuan lain blog ni diadakan selain memberi manfaat pada sahabat2 semua. Saya ni seorang yang susah nak percaya seseorang dengan cepat. Mungkin ambil masa, maklumlah ada pengalaman ditipu partner bisnes satu ketika dulu. Sekarang ni semua orang bercerita tentang seminar seorang ‘mamat’ ni. […]

Baca Lanjut »

Bahaya Betul Teknik Emel Marketing ? Kenapa ?

Salam Alhamdulillah hari ni dapat lagi buat satu artikel khas untuk perkongsian ilmu dengan pembaca blog saya ni. Walaupun penat pagi tadi mendaki Gunung Lambak Kluang ni walaupun tak lah jauh mana nak naik ke puncak. Pergi balik 6km jer… Tapi agak mencabar jugak lah. Petang ni saya ambil masa sedikit untuk kongsi kepada anda. […]

Baca Lanjut »

2 Mentor, 2 Karakter Berbeza Tentang REZEKI…

Teringat zaman 2006-2009 masa tu buat bisnes MLM. Saya pernah menceburi 2 company berbeza waktu itu..Jadi saya mempunyai 2 orang leader/mentor yang sering menjadi rujukan & contoh untuk saya ikut kejayaan mereka. Mereka mempunyai 2 karakter yang berbeza. Mentor A Beliau seorang yang tak berkira…Mana-mana beliau pergi pasti beliau yang akan belanja orang lain jika […]

Baca Lanjut »

Strategi Membina BRAND AWARESS Guna Fesbuk

Salam Bila anda melakukan pemasaran, anda kena tahu 3 tahap dalam melakukan pemasaran di internet [bullet_block large_icon=”15.png” width=”” alignment=”left” font_size=”19″ font_font=”Helvetica”] Brand Awareness/Bina Jenama Bina Database Buat Sales [/bullet_block] Tapi ramai yang buat silap terus skip 2 step dan fokus terus buat sales. Akhirnya tiada sales pun yang dia dapat. Anda kena ingat ramai orang […]

Baca Lanjut »

Strategi Matlamat Berkesan 2015

Salam Hari ni baru sempat nak tulis blog post pertama tahun 2015 ni. Sekejap jer rasanya tahun 2014 tu berlalu. Saya nak share jugaklah apa yang telah saya kecapi tahun 2014 yang lepas ni dengan harapan dapat memberi pembaca blog saya ni satu inspirasi. Sentiasa ingat Allah bersama dengan apa yang kita fikirkan..Think Positive ! […]

Baca Lanjut »

Sesi ‘Penyakit Berjangkit’ Yang Dibawa IMPAK

Salam Hari ni baru sempat nak post berkaitan Business Networking yang dijalankan oleh Persatuan Usahawan IMPAK baru-baru ini. Saya baru jer diamanahkan sebagai Timbalan Pengerusi Usahawan IMPAK Malaysia ni. InsyaAllah banyak program yang dirancang untuk membantu para usahawan di Malaysia ni untuk mendapat ‘jangkitan’ penyakit KEJAYAAN. Alhamdulillah IMPAK telah mengadakan Business Networking pada 3 Disember […]

Baca Lanjut »

Kisah Makan Duit Bini & Jual Dadah ?

MAKAN DUIT BINI $$$ Di satu warung milik makcik isteri saya di Labis.. ”Mana anak sedara ko tu (ditujukan pada sayalah tu) ? ” ”Oohh..dia dah pindah Kluang ” jawab makcik ”Macam mana dia tu boleh pakai merc, aku tgk dia mcm tak keje, dok umah jer, ni mesti kes makan duit bini..bini dia cikgu […]

Baca Lanjut »

Hati-Hati Dengan Perubahan Fesbuk Tahun 2015 Ni !

Salam Alhamdulillah diberi kesempatan untuk post satu lagi artikel penting hari ni… Baru-baru ni saya dapat satu lagi update dari fesbuk berkaitan  perubahan yang mereka lakukan untuk tahun 2015 bermula pada bulan Januari 2015. Jika anda seorang pengiklan tegar mahupun baru bermula anda PERLU ambil tahu perkara ni segera. [vertical_spacing height=”20″] [arrows style=”arrow-red-1.png” align=”center”] [vertical_spacing height=”20″] […]

Baca Lanjut »

Produk Atau Pemasaran Yang Penting ?

Saya tahu ramai yang nak mula bisnes tapi tersilap langkah. Tak tahu nak mulakan bisnes macam mana. Nak utamakan produk dulu ke, nak utamakan cara pemasaran dulu… 90% yang mula bisnes GAGAL di tahun pertama…YA itulah realitinya…Kenapa? im[images style=”0″ image=”http%3A%2F%2Fnajibasaddok.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F12%2Fperniagaan_internet_onlinefail001.jpg” width=”1600″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”] Ramai yang bila mula bisnes lebih pentingkan stok produk. Modal RM10,000 […]

Baca Lanjut »
Back to Top