najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Kisah IMPIAN ‘Kuda’

Salam. Terima kasih masih follow blog saya ni. Harap segala tulisan dan sharing saya dalam ni memberi anda manfaat. Hari ni saya sekali lagi nak kongsikan cerita saya untuk memberi anda satu inspirasi & menguatkan semangat anda untuk berjaya dalam perniagaan. Tahun 2004 saya bermula dengan terlibat dalam bidang direct selling atau MLM. Dah tentu […]

Baca Lanjut »

Teknik ‘Skodeng’ Pesaing Anda Di Fesbuk

Salam Nak berjaya dalam bisnes anda kena cari banyak ‘short cut’ dan KENAL siapakah sasaran pelanggan/prospek anda. Kita nak dapatkan bakal pelanggan yang berkualiti dan ada potensi sekaligus akan menJIMATkan kos pemasaran anda. Jadi cara paling senang nak KENAL pesaing anda adalah LIHAT pelanggan/audience pesaing anda yang bisnesnya sama atau lebih kurang dengan bisnes anda. […]

Baca Lanjut »

Memang Salah Sendiri Kalau Bisnes Tak Menjadi…Kenapa?

Salam  Kenapa ramai buat bisnes tapi tak menjadi? Sales masih biasa-biasa..Ada yang masih belum untung.. Nak buat pemasaran offline kos makin tinggi. Ada juga yang sebenarnya tak buat pun kerja pemasaran.. lagilah merbahaya bisnes mereka.. Macam mana nak dapat UNTUNG ? Bisnes kena tarik pelanggan… Apa bisnes pun yang anda buat kena tahu skill tarik […]

Baca Lanjut »

Produk Dulu Ke Nak Belajar Dulu..Dilema Betul!

Bila nak buat BISNES nak cari ILMU dulu atau PRODUK dulu? Meh saya share pengalaman sket…Rugi kalo tak baca habis post yang ringkas ni. Amik 2 situasi yang selalu berlaku pada mereka yang nak BISNES.. 1) Cari PRODUK dulu.. Ramai yang buat macam ni sedangkan produk takkan terjual bila anda tiada ILMU Pemasaran. Last2 skali […]

Baca Lanjut »

RUGI Besar Kalau Anda Tak Buat BRANDING !

Salah satu strategi penting untuk anda menguasai pemasaran & produk anda dikenali serta diyakini adalah membina JENAMA atau Branding. Sebab branding adalah satu perkara wajib dalam Marketing Funnel. Saya pernah share dalam blog sebelum ni Baca post tu di sini —> Marketing Funnel Cuba anda fikir kejap situasi anda sebagai pelanggan di luar…Anda nak beli […]

Baca Lanjut »

Bisnes Saya Pun Penuh Cabaran Beb!

Hari ni saya cuma nak share sedikit pengalaman sepanjang menjalankan perniagaan secara online (perniagaan internet) sejak tahun 2009. Walaupun agak panjang sedikit tapi saya yakin ia akan memberi anda inspirasi & idea lepas baca artikel ni. Alhamdulillah saya bersyukur dan berterima kasih kepada Allah SWT kerana hari ini saya telah memiliki sebuah perniagaan dan team […]

Baca Lanjut »

5 Langkah PENTING Dalam Marketing Funnel WAJIB Usahawan Kuasai

Salam Hari ni saya nak kongsikan 5 langkah penting yang usahawan perlu tahu dan kuasai dalam satu proses yang kita panggil Marketing Funnes atau corong pemasaran. Dalam bisnes anda perlu tahu proses ni. Ramai usahawan baru yang terlibat bisnes yang GAGAL memahami yang dalam bisnes untuk hasilkan jualan ada PROSES nya. Bukan terus nak menjual […]

Baca Lanjut »

5 Strategi Kaw Kaw Dalam Fesbuk Ad Marketing

Salam Terima kasih kerana masih mengikuti perkongsian saya dalam blog ini. Syukur ke hadrat ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk berkongsi & memberi manfaat kepada pembaca blog ini. Sebelum tu jika anda belum download Video Trafik Fesbuk Power ni sila download sekarang RM69 PERCUMA jer.. Klik —> http://www.roketemel.com/tfbpower2015/ Baik hari ni saya nak share 5 tips […]

Baca Lanjut »

Bangkit Mencari Ilmu 2015

Perhatian kepada anda yang bakal hadir Seminar saya minggu ini… [arrows style=”arrow-red-5.png” align=”left”] Salam Saya dapati ramai orang yang tak berjaya dalam bisnes bukan sebab masalah MODAL, malah ramai yang keluar modal dari ratusan ribu hingga ke jutaan ringgit pun boleh melebur modal mereka. Satu jer yang mereka tiada ialah ILMU pemasaran. Belum tentu satu bisnes […]

Baca Lanjut »

Strategi Kepoweran FB Profile Anda

Salam Terima kasih kerana masih follow perkongsian saya dalam blog ni.. Ingat nak citer tentang jalan-jalan cari makan..hehehee.. Releks.. Blog ni memang saya buat untuk berkongsi secara santai-santai. Jangan serius sangat.. 🙂 Baik saya nak fokus pada topik kita. Bagaimana anda boleh gunakan facebook profile anda sebagai satu medium mendapatkan trafik & buat sales atau […]

Baca Lanjut »
Back to Top