najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

SAKIT PINGGANG LEPAS DATANG KELAS SIFU NAJIB

Assalamualaikum wbt Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Syukur pada Allah Swt. Saya dan isteri telah hadir ke Seminar Roket Emel dan kelas intensif Momentum Internet pada 11 hingga 13 Dis 15 baru-baru ni di Kluang, Johor. Memang berasap kepala sepanjang 3 hari tu. Terlalu banyak ilmu yang sifu Najib bagi. Habis kelas, semangat berkobar-kobar untuk buat apa […]

Baca Lanjut »

Dulu Ditipu & Dirompak, Bermula Zero Sekarang Sales Suami Isteri Melebihi RM726,000 Setahun

Bismillahirrahmanirrahim.. Dengan nama Allah yang maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. Sebelum saya memulakan, Jutaan terima kasih saya ucapkan untuk sifu saya En Mohd Najib bin Assadok, dan konco-konconya. Alkisah cerita saya.. Saya Norrizah Hazirah binti Maulana, berumur 27 tahun..Sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak..Berasal dari Pekan Nenas, Pontian..Masih bekerja..Setahun  yang lepas, saya dan suami pernah […]

Baca Lanjut »

Hantu punya Najib ! Huru Hara Makcik Tau !

Assalamualaikum wbt, Makcik  ni, menaip sambil ketap bibir.  Menggeletar satu badan. Entah apa perasaan semua ada. Geram pulak fikirkan si Najib tu, penat-penat je makcik pergi kelas Roket Emel 22 November lepas..dah lah makcik bayar tiket VIP! Mahal, cekik darah, mineral water pun tak dapat, nasib baik dapat keropok tu…Memang dasar Najib! Makcik ni dah […]

Baca Lanjut »

Pasal Marketing Gaduh Dengan Ayah, Sales Drop 50%

4 tahun bekerja dibawah pimpinan ayah saya. Takde pengalaman ape2 pun masa tu kecuali menjual (memang win sebab bg harga palingggg murahh). Masuk tahun kedua, mula dihantar seminar mcm2. Mula2 tu berkobar balik jer, esok lusa tulat pun malas lagi. Jadi masuk kerja hari2 pun macam biasa2, buat marketing pun gila style zaman dulu cuma […]

Baca Lanjut »

ILMU ROKETEMEL NAJIB ASADDOK SATU PUN TAK BOLEH PAKAI!

Saya jadi saksi! Saya sendiri berada dalam kelas Tuan Najib Asaddok dari pagi sampai petang. Saya lihat sendiri dengan dua biji mata saya, saya dengar sendiri dengan kedua belah telinga saya, saya catat, saya rasa setiap apa yang berlaku dalam kelas tu. Boleh kata, hampir sedikit pun sel-sel otak saya ni tak berhenti berhubung dari […]

Baca Lanjut »

Teknik Sifu Najib Buat Huru Hara Bisnes Saya.. Sales Meningkat 720%

Salam sifu Najib…baru sy tau sifu telah mengHANTAR ‘SANTAU’ sifu pada saya dan ‘santau’ sifu diizin Allah menjadi!! hahahaha.. Alhamdulillah…saya teruja kali ni tapi memalu nak cakap kat group. Bln 8 fan 9 bru ni biz sy xde peningkatan dan sangat menjunam. Lepas kelas coaching pun saya kurang yakin boleh buat ke tak mcm yg […]

Baca Lanjut »

Huru Hara Tak Tentu Hala Hidup disebabkan ‘SAKA’ Tn Najib

Sebenarnya segan nak citer..saya baru sangat bertatih dalam bidang perniagaan ni, tiada pengalaman bertahun2 seperti otai2 yang sedia ada. Saya bersyukur sangat saya dibukakan Jalan yang betul sebelum saya melakukan lebih banyak kesilapan dalam perniagaan saya. Izinkan saya memulakan cerita saya.. Nama saya Nur Nahdiah Ahmad Kurtubi. Umur 30 tahun. CEO Puji Anggun mengeluarkan pakaian […]

Baca Lanjut »

NI SEMUA SALAH EN NAJIB ASADDOK !!! AJAR LAIN..RESULT KELUAR LAIN

As-salam En Najib, Sudah lama saya memendam rasa nak “complaint” psl En Najib. Ini kali lah..huhu..Berikut adalah luahan ketidak puashatian saya kpd tuan. 1. Time class kata teknik “REMPIT” boleh naikkan Like secara mendadak. Betul ke? Sebelum masuk class like saya cuma 10K++ saje..Selapas ikut kelas 45K++ like. Kenaikkan 35K like tak sampai 3 bulan…mana […]

Baca Lanjut »

Kangaroo Nak Bagi Anda Tips Ni

Salam Alhamdulillah pada 20-24 September yang lepas saya sekeluarga bersama keluarga abang ipar selamat melancong ke negara kangarooo iaitu Perth, Australia. Memang banyak pengalaman manis berada di negara orang ni serta banyak perkara dapat saya pelajari. Saya nak rangkumkan dan share kepada sahabat2 online saya ni. Semoga ia bermanfaat. Nak ke Perth ni tak boleh […]

Baca Lanjut »

Bisnes Online Dari Hutan, Biar Betul ! Kisah Inspirasi Student Momentum Internet

” BUDAK KAMPUNG DAN ANAK SUNGAI JUGA MAMPU BERJAYA!..” Memang agak keberatan untuk aku berkongsi kisah ini kerna pada mulanya aku rasa agak kerdil berbanding dengan peniaga diluar sana yang jauh lebih ke hadapan dariku! Namun iannya tidak mematahkan semangatku untuk turut berkongsi cerita demi memartabatkan bangsaku dalam dunia perniagaan internet! Lebih-lebih lagi aku yakin […]

Baca Lanjut »
Back to Top