najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Sales Personal Shopper UK Meningkat ke RM300k !

Dulu bisnes main belasah jer, tiada ilmu yang betul, tiada mentor/coach. Jadi pasangan ni tak nampak potensi bisnes mereka yang sangat besar. Sehinggalah beliau berjumpa dengan saya dalam seminar dan kelas intensif, bisnes terus meroket RM300,000 dalam masa 3 bulan. Apakata tengok video beliau ni cepat2 untuk berikan anda inspirasi dan semangat.  

Baca Lanjut »

Kursus IMKK Ubah & Paksa NAJIB Berubah!

Salam sahabat2 semua… Bila hampir jer masuk bulan Mei setiap tahun, maka saya akan flashback semula ketika hari pertama hidup saya ‘dipaksa’ untuk berubah. 5 tahun lepas lah mencatatkan satu turning point saya berubah untuk memahami diri kenapa nak keluar dari kempompong hidup biasa-biasa dan penuh cabaran terutamanya ‘kewangan’. Masih teringat dalam benak memori ni, […]

Baca Lanjut »

Usahawan Tak Patut Tiru Kerja Gila Air Asia Dalam Marketing !

Saya rasa macam tak best selagi tak cerita perkara ni dengan anda semua pembaca blog saya ni. Ya! Situasi tahun 2017 ni ramai business owner dan usahawan yang mula mengurangkan BAJET pemasaran diorang. Ada kerisauan tentang krisis ekonomi. Ya memang betul dunia akan dilanda dengan situasi cabaran ekonomi setiap 10 tahun, tapi saya nak anda […]

Baca Lanjut »

7 Point Usahawan Kena Tahu Kenapa Jerung Langgar Kangaroo

Buat apa nak jumpa mentor setiap 2 bulan? Apsal plak sampai kena pergi Perth Australia? Buat kat KL tak boleh ke? Jap jap…meh saya explain apa point penting sehingga JERUNG saya melanggar bumi Kangaroo untuk menjerung dan buat otak kami mengembang berganda-ganda! Point 1 :  Ada JERUNG Ke Dalam Bisnes Anda ? Dalam bisnes kena […]

Baca Lanjut »

5 IKLAN YANG DIHARAMKAN FESBUK!!

  Ramai orang yang buat iklan difesbuk, selalu salah sangka bahawa fesbuk medium untuk iklankan macam-macam produk. Tapi tidak ada orang pun rajin baca peraturan di fesbuk. Bila kena flag atau ban, mulalah kata fesbuk kejam, fesbuk susahlah, fesbuk zalim dan lagi best fesbuk ni agenda yahudi sedangkan diri sendiri terlalu pandai nak baca peraturan […]

Baca Lanjut »

7 Teknik ROKET Untuk Bina ‘URGENCY’ Yang Hebat

Copywriting dah cantik, cukup perisa emosi dan sentuh kalbu, tapi kenapa masih tak convert ek? Ramai usahawan bila buat copywriting yang bagus, tapi copywriting tu tak ada arahan apa yang perlu pembaca buat. Tergantung. Copywriting yang bagus, perlu dikuatkan dengan URGENCY. Teknik ini akan menguatkan Call To Action anda. Seolah bagitahu kalau anda tak beli […]

Baca Lanjut »

Siri Video RoketBisnes 2017 Baru Dilancarkan! 100% FREE!

  #FREEGIVEAWAY2017 Saya baru sahaja lancarkan KEMPEN ROKETBISNES2017 dan akan berikan anda panduan berikut secara PERCUMA! . ☑ 7 Video Panduan Pemasaran Online Copywriting + Facebook ☑ 18 Siri Video untuk Roketkan Jualan Anda secara ONLINE. ☑ Siri Latihan Pemasaran secara ONLINE melalui EMEL. ☑ Kelas online secara LIVE ☑ Tips & Tricks pemasaran online […]

Baca Lanjut »

Akak ni mula dari 0, sekarang ni Womb2Room dah ada 64k likers.. Apehal ni??

Assalamualaikum. Saya adalah pengasas Womb2Room, sebuah pusat mengajar kelas persediaan bersalin tenang dan senang dengan teknik HypnoBirthing®. Sejak melahirkan anak sulung saya pada 2010, minat saya mendalam untuk menolong ibubapa yg takut dengan proses bersalin untuk memahami proses bersalin yang betul dan bagaimana mereka boleh mengurangkan sakit bila menggunakan teknik yg betul. Saya mengajar sejak […]

Baca Lanjut »

3 Strategi Meroket Pemasaran Online Menjelang 2017

Tinggal beberapa hari jer lagi kita bakal masuk ke tahun 2017. Apa persediaan anda untuk menghadapi tahun 2017 supaya sales anda lebih meroket berbanding tahun ini ? Sebelum saya teruskan ni antara MASALAH paling utama di tahun 2016 yang followers saya ramai komplen dan mengeluh. Problem 1 – Sales Krik Krik Ramai yang PM tepi, […]

Baca Lanjut »

Huru Hara Bisnes Konsultan Kewangan Yang Dah 16 Tahun Ni!

Salam Saya nak share satu lagi KEJAYAAN usahawan yang saya bantu posisi kan bisnes mereka secara ONLINE. Beliau yang terlibat dengan bisnes khidmat nasihat kewangan terutamanya TAKAFUL pun mampu buat lonjakan sales secara online terutamanya Facebook Ads Marketing. Tapi dengan syarat mesti faham Marketing Funnel & Sales Funnel yang saya ajar diorang melalui siri seminar […]

Baca Lanjut »
Back to Top