najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Bisnes Yang Tak LAYAK Untuk Buat Online! Serius Ni !

Anda seorang business owner, founder, pengasas produk atau seorang usahawan? Ini yang anda patut tahu kenapa bisnes anda tak layak di online kan! . Anda adalah tak layak buat online jika Sales sentiasa naik tanpa sebarang masalah Kos iklan semakin turun Pelanggan tak henti2 order produk/servis anda Stok licin tak cukup2 sampai sekarang.   . […]

Baca Lanjut »

Stuck Dalam Bisnes? Saya Pun Pernah! Ini Patut Anda ______

Amacam lepas raya ni? Dah plan untuk pulun sales lagi 6 bulan utk tahun ni? Kalau dah itu memang terbaik! Tapi ramai tau usahawan yang STUCK dalam bisnes atau tersangkut untuk naikkan lagi sales diorang. Saya sendiri pun banyak kali mengalami perkara tu sebelum ni sejak buat bisnes dari tahun 2005, dah lebih 12 tahun. […]

Baca Lanjut »

KORANG BISNES NICHE PAKAIAN? NI ADA 7 TIPS BERGUNA UNTUK BISNES KORANG YANG BARU NAK UP..

Ramai usahawan dalam industri pakaian ataupun fashion, bisnes dia tak tahan lama. Kalau korang perhatikan, kedai-kedai kecil dekat mall seperti Giant, Tesco ataupun mana-mana kedai, tutup. Tak kurang banyak owner bisnes pakaian atau fashion mengharapkan sales bulan Ramadhan je. 11 bulan lain, sunyi tanpa khabar berita. Kenapa harus jadi macam tu? Kenapa industri fashion banyak […]

Baca Lanjut »

5 Cara Pilih Bisnes Yang Betul Untuk Dimulakan Segera

Ramai orang yang nak mula berniaga tapi tersilap memilih bisnes yang betul untuk mereka. Jadi banyak soalan-soalan yang saya terima dari followers saya di Facebook, macam mana nak memilih bidang/jenis bisnes yang sesuai untuk mereka ni. Apakata anda baca ni dulu untuk memastikan anda memilih bisnes yang dapat memberi anda pulangan lumayan untuk jangka panjang. […]

Baca Lanjut »

Pesan Mentor Untuk Hidupkan ‘Mentol’ Semangat Anak Didik

Salam Ramadhan sahabat2 usahawan… Orang berniaga ni ada banyak masa yang hidup tu penuh dengan cabaran, tekanan, buat benda tapi tak jadi. Betul ke betul? Kengkadang secara tak sedar mula ‘main biola’ dengan kisah2 sedih yang akan melemaukan lagi keadaan. Sebab tu nak tak nak, suka tak suka kena ada seseorang yang sentiasa meniupkan semangat […]

Baca Lanjut »

Bisnes Pn Nadia Hampir Bungkus Tetapi….

Anda pernah tak alami dalam bisnes anda Bisnes sales slow & hampir bungkus Terpaksa korek tabung untuk bayar sewa kedai & pekerja Bergadai harta benda nak survive dalam bisnes Buat online tapi tak tau entah betul entah tidak Habis melebur banyak dalam Facebook Ads   Inilah masalah yang dialami oleh Pn Nadia Fuzi bila buat […]

Baca Lanjut »

7 PERKARA ANDA DAPAT DALAM INTENSIF MOMENTUM PEMASARAN INTERNET (IMPI)

7 PERKARA ANDA DAPAT DALAM INTENSIF MOMENTUM PEMASARAN INTERNET (IMPI)   Ramai usahawan tak tahu perkara asas dalam online marketing terutamanya pada Facebook Ads. Banyak kesilapan yang berlaku bila usahawan gunakan Facebook Ads, dia main tekan je butang yang ada untuk buat iklan. Itulah antarakesilapan utama yang jadi sebab kenapa dia give up dalam Facebook […]

Baca Lanjut »

Kuasa Roket Emel bantu 50,000 usahawan

SEJAK dilancarkan pada 2015, Seminar Roket Emel berjaya membantu lebih 50,000 usahawan dari seluruh negara, Singapura dan Indonesia.   Ketua Pegawai Eksekutifnya, Najib Asaddok berkata, seminar yang dianjurkan syarikatnya memberi fokus kepada selok-belok pasaran perniagaan melalui media sosial seperti Facebook. “Hari ini, kita dapati ramai usahawan memiliki masalah bukan dari segi produk tapi pemasaran. Mereka […]

Baca Lanjut »

7 Perkara ‘Boom’ Dalam ROKET EMEL TURBO 2017

Ramai diluar sana masih tak tahu apa yang ada dalam Seminar Roket Emel Turbo 2017. Dah ramai usahawan yang telah kami bantu untuk hasilkan result yang bagus. Sales mereka meroket naik dengan ILMU, TEKNIK & STRATEGI. Ada yang meroket 100%, 200% & 300% pun ramai. Nak tahu apa yang saya share dalam Seminar Roket Emel […]

Baca Lanjut »

5 LANGKAH BUATKAN PELANGGAN MENGGILAI BISNES ANDA

Bisnes yang kekal lama biasanya bisnes yang ada pelanggan tetap, pelanggan yang selalu beli, beli berulang-ulang kali. Kenapa? Sebab biasanya pelanggan dah percaya, dah ada keyakinan dengan bisnes tersebut. Tak kisahlah bisnes dia ada produk apa, asalkan keluar baru, mesti pelanggan dia beli tanpa cakap, tanpa banyak soal. Bisnes sebegini ada jenama yang power yang […]

Baca Lanjut »
Back to Top