najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Akak ni mula dari 0, sekarang ni Womb2Room dah ada 64k likers.. Apehal ni??

Assalamualaikum. Saya adalah pengasas Womb2Room, sebuah pusat mengajar kelas persediaan bersalin tenang dan senang dengan teknik HypnoBirthing®. Sejak melahirkan anak sulung saya pada 2010, minat saya mendalam untuk menolong ibubapa yg takut dengan proses bersalin untuk memahami proses bersalin yang betul dan bagaimana mereka boleh mengurangkan sakit bila menggunakan teknik yg betul. Saya mengajar sejak […]

Baca Lanjut »

3 Strategi Meroket Pemasaran Online Menjelang 2017

Tinggal beberapa hari jer lagi kita bakal masuk ke tahun 2017. Apa persediaan anda untuk menghadapi tahun 2017 supaya sales anda lebih meroket berbanding tahun ini ? Sebelum saya teruskan ni antara MASALAH paling utama di tahun 2016 yang followers saya ramai komplen dan mengeluh. Problem 1 – Sales Krik Krik Ramai yang PM tepi, […]

Baca Lanjut »

Huru Hara Bisnes Konsultan Kewangan Yang Dah 16 Tahun Ni!

Salam Saya nak share satu lagi KEJAYAAN usahawan yang saya bantu posisi kan bisnes mereka secara ONLINE. Beliau yang terlibat dengan bisnes khidmat nasihat kewangan terutamanya TAKAFUL pun mampu buat lonjakan sales secara online terutamanya Facebook Ads Marketing. Tapi dengan syarat mesti faham Marketing Funnel & Sales Funnel yang saya ajar diorang melalui siri seminar […]

Baca Lanjut »

4 Teknik Ni Pasti Mencairkan Hati Pelanggan Anda! Serius!

Copywriting SANGAT PENTING bila anda onlinekan bisnes anda. Ia akan membuatkan prospek anda terus membeli dari anda atau lari dari anda. Bagaimana nak buat copywriting yang mudah dan senang?     UNTUK MENJUAL JANGAN MENJUAL Ramai usahawan setiap harinya adalah menjual, promote, jual, promote dan jual. Zaman sekarang, siapa yang kuat menjual akan ketinggalan dan […]

Baca Lanjut »

Sales Beliau Meroket 3 Kali Ganda !

Salam Hari ni saya nak share satu lagi pencapaian student Momentum Internet. Beliau ni dulu banyak fokus kepada offline marketing sahaja sehingga terabai marketing melalui online & menyebabkan sales tak begitu memuaskan. Sehingga beliau bawa semua staff ke Seminar Roket Emel baru-baru ini & menyebabkan jualan online meningkat 3 kali ganda.   Tahniah Pn Nan […]

Baca Lanjut »

Cairkan Hati Pelanggan Dengan ______ Sampai Dia Merayu Rayu

Salam Dalam marketing kita fahamkan betul2 apa yang manusia suka, apa yang dia tak suka. Jadi saya nak share LAW ni yang anda kena tanam betul2 dalam minda anda bila nak melakukan proses marketing. #LAW 1 MANUSIA TAK SUKA ORANG DATANG & MENJUAL ! ( People Don’t Like To Be SOLD At) Kesilapan ramai usahawan […]

Baca Lanjut »

Langkah PERTAMA ni silap, Kos Marketing CONFIRM Lebur!

Langkah PERTAMA ni silap, Kos Marketing CONFIRM Lebur! Ramai usahawan hari ni yang semakin sedar potensi Facebook Ads marketing sebab bilangan pengguna Facebook tu sendiri semakin meningkat. Ketika saya tulis artikel ni bilangan pengguna Facebook di Malaysia dah mencecah 20 juta orang. Wowww! Lubuk pelanggan berkumpul ni! Kalau tak digunakan secara maksimum dan Efektif pasti […]

Baca Lanjut »

3 Kesilapan Yang Buat Hati USAHAWAN Berdarah! Penting !

Sakit hati, tak boleh tidur malam, rasa MENYESAL buat bisnes!! Itu yang pernah saya lalui dulu bila situasi sales tak meningkat, yang lagi buatkan hati berdarah bila takder SALES pun sebenarnya. Arghhhh… macam-macam saya buat, google, youtube, forum, blog dan sebagainya mencari-cari TIPS untuk lonjakkan jualan. Jadi saya dah kenalpasti apa MASALAH yang KRITIKAL kenapa […]

Baca Lanjut »

8 Kesilapan PEMASARAN Yang Bakal MELEBURKAN Wang Anda! WAJIB BACA

Salam. Alhamdulillah sekarang ni saya sedang berada di Kelas Millionaire Marketing Mastery mentor saya iaitu Dr Hj Azizan Osman di Shah Alam. Salah satu topik yang paling menarik & saya rasa penting untuk anda tahu sebagai seorang usahawan ialah 8 Kesilapan dalam PEMASARAN yang akan Meleburkan wang anda terutamanya modal bisnes Sales tak naik2 dan […]

Baca Lanjut »

Pajak Rantai Bini Untuk Mula Halau Jin & Mula Kumpul Jualan RM2juta

  Genap sudah 6 bulan Jenama Bidara Lab berada di pasaran. Buatkan saya berasa lebih sedih, kelmarin tebus kembali rantai emas isteri setelah 6 bulan di Ar Rahnu. Saya start Bidara Lab pada 1hb Mac 2016 dengan duit pajak emas & terima wang RM2600. Masa tu belum certain lagi…so saya mulakan dari rumah, mula brand […]

Baca Lanjut »
Back to Top