najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

Kuasa Roket Emel bantu 50,000 usahawan

SEJAK dilancarkan pada 2015, Seminar Roket Emel berjaya membantu lebih 50,000 usahawan dari seluruh negara, Singapura dan Indonesia.   Ketua Pegawai Eksekutifnya, Najib Asaddok berkata, seminar yang dianjurkan syarikatnya memberi fokus kepada selok-belok pasaran perniagaan melalui media sosial seperti Facebook. “Hari ini, kita dapati ramai usahawan memiliki masalah bukan dari segi produk tapi pemasaran. Mereka […]

Baca Lanjut »

7 Perkara ‘Boom’ Dalam ROKET EMEL TURBO 2017

Ramai diluar sana masih tak tahu apa yang ada dalam Seminar Roket Emel Turbo 2017. Dah ramai usahawan yang telah kami bantu untuk hasilkan result yang bagus. Sales mereka meroket naik dengan ILMU, TEKNIK & STRATEGI. Ada yang meroket 100%, 200% & 300% pun ramai. Nak tahu apa yang saya share dalam Seminar Roket Emel […]

Baca Lanjut »

5 LANGKAH BUATKAN PELANGGAN MENGGILAI BISNES ANDA

Bisnes yang kekal lama biasanya bisnes yang ada pelanggan tetap, pelanggan yang selalu beli, beli berulang-ulang kali. Kenapa? Sebab biasanya pelanggan dah percaya, dah ada keyakinan dengan bisnes tersebut. Tak kisahlah bisnes dia ada produk apa, asalkan keluar baru, mesti pelanggan dia beli tanpa cakap, tanpa banyak soal. Bisnes sebegini ada jenama yang power yang […]

Baca Lanjut »

Sales Personal Shopper UK Meningkat ke RM300k !

Dulu bisnes main belasah jer, tiada ilmu yang betul, tiada mentor/coach. Jadi pasangan ni tak nampak potensi bisnes mereka yang sangat besar. Sehinggalah beliau berjumpa dengan saya dalam seminar dan kelas intensif, bisnes terus meroket RM300,000 dalam masa 3 bulan. Apakata tengok video beliau ni cepat2 untuk berikan anda inspirasi dan semangat.  

Baca Lanjut »

Kursus IMKK Ubah & Paksa NAJIB Berubah!

Salam sahabat2 semua… Bila hampir jer masuk bulan Mei setiap tahun, maka saya akan flashback semula ketika hari pertama hidup saya ‘dipaksa’ untuk berubah. 5 tahun lepas lah mencatatkan satu turning point saya berubah untuk memahami diri kenapa nak keluar dari kempompong hidup biasa-biasa dan penuh cabaran terutamanya ‘kewangan’. Masih teringat dalam benak memori ni, […]

Baca Lanjut »

Usahawan Tak Patut Tiru Kerja Gila Air Asia Dalam Marketing !

Saya rasa macam tak best selagi tak cerita perkara ni dengan anda semua pembaca blog saya ni. Ya! Situasi tahun 2017 ni ramai business owner dan usahawan yang mula mengurangkan BAJET pemasaran diorang. Ada kerisauan tentang krisis ekonomi. Ya memang betul dunia akan dilanda dengan situasi cabaran ekonomi setiap 10 tahun, tapi saya nak anda […]

Baca Lanjut »

7 Point Usahawan Kena Tahu Kenapa Jerung Langgar Kangaroo

Buat apa nak jumpa mentor setiap 2 bulan? Apsal plak sampai kena pergi Perth Australia? Buat kat KL tak boleh ke? Jap jap…meh saya explain apa point penting sehingga JERUNG saya melanggar bumi Kangaroo untuk menjerung dan buat otak kami mengembang berganda-ganda! Point 1 :  Ada JERUNG Ke Dalam Bisnes Anda ? Dalam bisnes kena […]

Baca Lanjut »

5 IKLAN YANG DIHARAMKAN FESBUK!!

  Ramai orang yang buat iklan difesbuk, selalu salah sangka bahawa fesbuk medium untuk iklankan macam-macam produk. Tapi tidak ada orang pun rajin baca peraturan di fesbuk. Bila kena flag atau ban, mulalah kata fesbuk kejam, fesbuk susahlah, fesbuk zalim dan lagi best fesbuk ni agenda yahudi sedangkan diri sendiri terlalu pandai nak baca peraturan […]

Baca Lanjut »

7 Teknik ROKET Untuk Bina ‘URGENCY’ Yang Hebat

Copywriting dah cantik, cukup perisa emosi dan sentuh kalbu, tapi kenapa masih tak convert ek? Ramai usahawan bila buat copywriting yang bagus, tapi copywriting tu tak ada arahan apa yang perlu pembaca buat. Tergantung. Copywriting yang bagus, perlu dikuatkan dengan URGENCY. Teknik ini akan menguatkan Call To Action anda. Seolah bagitahu kalau anda tak beli […]

Baca Lanjut »

Siri Video RoketBisnes 2017 Baru Dilancarkan! 100% FREE!

  #FREEGIVEAWAY2017 Saya baru sahaja lancarkan KEMPEN ROKETBISNES2017 dan akan berikan anda panduan berikut secara PERCUMA! . ☑ 7 Video Panduan Pemasaran Online Copywriting + Facebook ☑ 18 Siri Video untuk Roketkan Jualan Anda secara ONLINE. ☑ Siri Latihan Pemasaran secara ONLINE melalui EMEL. ☑ Kelas online secara LIVE ☑ Tips & Tricks pemasaran online […]

Baca Lanjut »
Back to Top