najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

2 Mentor, 2 Karakter Berbeza Tentang REZEKI…

Teringat zaman 2006-2009 masa tu buat bisnes MLM. Saya pernah menceburi 2 company berbeza waktu itu..Jadi saya mempunyai 2 orang leader/mentor yang sering menjadi rujukan & contoh untuk saya ikut kejayaan mereka. Mereka mempunyai 2 karakter yang berbeza. Mentor A Beliau seorang yang tak berkira…Mana-mana beliau pergi pasti beliau yang akan belanja orang lain jika […]

Baca Lanjut »

Strategi Membina BRAND AWARESS Guna Fesbuk

Salam Bila anda melakukan pemasaran, anda kena tahu 3 tahap dalam melakukan pemasaran di internet [bullet_block large_icon=”15.png” width=”” alignment=”left” font_size=”19″ font_font=”Helvetica”] Brand Awareness/Bina Jenama Bina Database Buat Sales [/bullet_block] Tapi ramai yang buat silap terus skip 2 step dan fokus terus buat sales. Akhirnya tiada sales pun yang dia dapat. Anda kena ingat ramai orang […]

Baca Lanjut »

Strategi Matlamat Berkesan 2015

Salam Hari ni baru sempat nak tulis blog post pertama tahun 2015 ni. Sekejap jer rasanya tahun 2014 tu berlalu. Saya nak share jugaklah apa yang telah saya kecapi tahun 2014 yang lepas ni dengan harapan dapat memberi pembaca blog saya ni satu inspirasi. Sentiasa ingat Allah bersama dengan apa yang kita fikirkan..Think Positive ! […]

Baca Lanjut »

Sesi ‘Penyakit Berjangkit’ Yang Dibawa IMPAK

Salam Hari ni baru sempat nak post berkaitan Business Networking yang dijalankan oleh Persatuan Usahawan IMPAK baru-baru ini. Saya baru jer diamanahkan sebagai Timbalan Pengerusi Usahawan IMPAK Malaysia ni. InsyaAllah banyak program yang dirancang untuk membantu para usahawan di Malaysia ni untuk mendapat ‘jangkitan’ penyakit KEJAYAAN. Alhamdulillah IMPAK telah mengadakan Business Networking pada 3 Disember […]

Baca Lanjut »

Kisah Makan Duit Bini & Jual Dadah ?

MAKAN DUIT BINI $$$ Di satu warung milik makcik isteri saya di Labis.. ”Mana anak sedara ko tu (ditujukan pada sayalah tu) ? ” ”Oohh..dia dah pindah Kluang ” jawab makcik ”Macam mana dia tu boleh pakai merc, aku tgk dia mcm tak keje, dok umah jer, ni mesti kes makan duit bini..bini dia cikgu […]

Baca Lanjut »

Hati-Hati Dengan Perubahan Fesbuk Tahun 2015 Ni !

Salam Alhamdulillah diberi kesempatan untuk post satu lagi artikel penting hari ni… Baru-baru ni saya dapat satu lagi update dari fesbuk berkaitan  perubahan yang mereka lakukan untuk tahun 2015 bermula pada bulan Januari 2015. Jika anda seorang pengiklan tegar mahupun baru bermula anda PERLU ambil tahu perkara ni segera. [vertical_spacing height=”20″] [arrows style=”arrow-red-1.png” align=”center”] [vertical_spacing height=”20″] […]

Baca Lanjut »

Produk Atau Pemasaran Yang Penting ?

Saya tahu ramai yang nak mula bisnes tapi tersilap langkah. Tak tahu nak mulakan bisnes macam mana. Nak utamakan produk dulu ke, nak utamakan cara pemasaran dulu… 90% yang mula bisnes GAGAL di tahun pertama…YA itulah realitinya…Kenapa? im[images style=”0″ image=”http%3A%2F%2Fnajibasaddok.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F12%2Fperniagaan_internet_onlinefail001.jpg” width=”1600″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”] Ramai yang bila mula bisnes lebih pentingkan stok produk. Modal RM10,000 […]

Baca Lanjut »

Kisah & Cara Sebenar Buat Affiliate Marketing Di Malaysia

Salam. Alhamdulillah hari ni berkesempatan untuk tulis satu lagi post dengan harapan dapat menambah nilai kepada anda..InsyaAllah… Baru-baru ni saya menyertai satu lagi cabaran affiliate Teknik Bisnes Kerajaan anjuran Sdr Haryzat Zulzahary, seorang usahawan internet, usahawan kerajaan & pelabur hartanah. Hebat orangnya! Beliau melancarkan cabaran affiliate sejak bulan lepas kalau saya tak silap, tapi saya […]

Baca Lanjut »

Lubang-Lubang Rahsia Dalam Pemasaran Facebook Didedahkan

Salam [vertical_spacing height=”20″] Alhamdulillah hari ni diberi kelapangan masa oleh Allah SWT untuk saya nak share satu lagi pendedahan langkah nak mulakan pemasaran di facebook. Info ni hasil berguru pada hari semalam 8 Nov 2014 di Seminar Chapter F Jamal Sifu FB Ads & pengalaman sendiri guna fb ads sejak 2011. Teruskan bacaan supaya anda […]

Baca Lanjut »

Peluang Bisnes Kerajaan Dengan Cara BERSIH ?

Salam Hormat   Dalam post ni saya cuma nak anda berikan PERHATIAN Khas! Peluang untuk anda buat duit dari Bisnes Kerajaan. Tapi tunggu dulu…. ia bukan lah bisnes kerajaan yang Memerlukan anda ada kabel Perlu jadi Kroni tertentu Perlu melobi Perlu modal besar Terlibat dengan pelbagai taktik kotor Ya bila bercerita tentang bisnes kerajaan kita tak lari dari […]

Baca Lanjut »
Back to Top