Kategori: Roket Emel

5 IKLAN YANG DIHARAMKAN FESBUK!!

  Ramai orang yang buat iklan difesbuk, selalu salah sangka bahawa fesbuk medium untuk iklankan macam-macam produk. Tapi tidak ada orang pun rajin baca peraturan di fesbuk. Bila kena flag atau ban, mulalah kata fesbuk kejam, fesbuk susahlah, fesbuk zalim dan lagi best fesbuk ni agenda yahudi sedangkan diri sendiri terlalu pandai nak baca peraturan […]

Baca Lanjut »

Akak ni mula dari 0, sekarang ni Womb2Room dah ada 64k likers.. Apehal ni??

Assalamualaikum. Saya adalah pengasas Womb2Room, sebuah pusat mengajar kelas persediaan bersalin tenang dan senang dengan teknik HypnoBirthing┬«. Sejak melahirkan anak sulung saya pada 2010, minat saya mendalam untuk menolong ibubapa yg takut dengan proses bersalin untuk memahami proses bersalin yang betul dan bagaimana mereka boleh mengurangkan sakit bila menggunakan teknik yg betul. Saya mengajar sejak […]

Baca Lanjut »

Marah Betul Pakar Parenting Ni Pada Najib!

Assalamualaikum En. Najib dan Team, Ibu yang jarang nak marah ni…GERAM sangat dengan Najib Assadok Jutawan RoketEmel tu.. Pada hari Sabtu lepas ada sesuatu berlaku kepada Ibu dan menyebabkan Ibu amat GERAM Dengan Najib Assadok Jutawan RoketEmel tu kerana……… tak hubungi Ibu untuk hadir seminarnya awal-awal lagi. Aduh…banyaknya ilmu… dan banyaknya Ibu ketinggalan…   Nasib […]

Baca Lanjut »

Ustaz Al Hafiz Ni Berjaya Tangkap Hantu Najib!

SAYA HAIRAN, MENGAPA DR. AZIZAN OSMAN BERIYA PUJI ‘MAMAT’ NI DI MEKAH? RUPANYA… ‘Bagus kalau ustaz pergi kelas Najib. Dia boleh ajar formula bisnes yang orang lain tiada…’, itu kata-kata Dr. Azizan Osman yang masih terngiang di fikiran saya sampai sekarang. Ketika itu kami sedang duduk berbual dalam bilik hotel.   Tiba-tiba Dr. Azizan ajak […]

Baca Lanjut »
Back to Top