Kategori: Pemasaran Internet

Antara Keris & Pistol Dalam Pemasaran Online ?

Salam Alhamdulillah dapat menulis satu lagi post setelah saya baru sahaja pulang dari bercuti di Sepang Gold Coast. Merehatkan minda sambil mencari idea-idea baru dalam strategi perniagaan. InsyaAllah saya harap artikel ini dapat membantu anda dalam membina perniagaan di internet tak kisahlah apa pun bentuk perniagaan yang anda ada. Ia memang sesuai! Kenapa saya berkata […]

Baca Lanjut »

Susah Ke Nak Dapat Jualan Di Internet? Baca Ni !

Susah ke nak dapat jualan di internet? Ya memang susah kalau tak kena caranya! Saya ingat lagi waktu saya mula-mula cuba untuk nak buat jualan di internet tahun 2009 dulu. Saya rasa hampir 3 bulan baru dapat jualan pertama…ya memang agak lama sebab masa tu buat marketing dengan cara main hentam keromo jer…. Jadi saya […]

Baca Lanjut »

4 Perkara WAJIB TAHU Mulakan Pemasaran Berkesan !

[javascript][/javascript] Salam PERHATIAN: Ambil masa 5 minit baca ni sampai habis kalau tak nak GAGAL dalam perniagaan! 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan. Ya sebab itu lah ramai di kalangan kita yang nak mula berniaga untuk memenuhi impian atau matlamat masing-masing. Tapi ramai yang GAGAL dalam perniagaan bukan disebabkan masalah modal tetapi disebabkan perkara sebegini : […]

Baca Lanjut »
Back to Top