Kategori: Pemasaran Internet

7 PERKARA ANDA DAPAT DALAM INTENSIF MOMENTUM PEMASARAN INTERNET (IMPI)

7 PERKARA ANDA DAPAT DALAM INTENSIF MOMENTUM PEMASARAN INTERNET (IMPI)   Ramai usahawan tak tahu perkara asas dalam online marketing terutamanya pada Facebook Ads. Banyak kesilapan yang berlaku bila usahawan gunakan Facebook Ads, dia main tekan je butang yang ada untuk buat iklan. Itulah antarakesilapan utama yang jadi sebab kenapa dia give up dalam Facebook […]

Baca Lanjut »

7 Teknik ROKET Untuk Bina ‘URGENCY’ Yang Hebat

Copywriting dah cantik, cukup perisa emosi dan sentuh kalbu, tapi kenapa masih tak convert ek? Ramai usahawan bila buat copywriting yang bagus, tapi copywriting tu tak ada arahan apa yang perlu pembaca buat. Tergantung. Copywriting yang bagus, perlu dikuatkan dengan URGENCY. Teknik ini akan menguatkan Call To Action anda. Seolah bagitahu kalau anda tak beli […]

Baca Lanjut »

Siri Video RoketBisnes 2017 Baru Dilancarkan! 100% FREE!

  #FREEGIVEAWAY2017 Saya baru sahaja lancarkan KEMPEN ROKETBISNES2017 dan akan berikan anda panduan berikut secara PERCUMA! . ☑ 7 Video Panduan Pemasaran Online Copywriting + Facebook ☑ 18 Siri Video untuk Roketkan Jualan Anda secara ONLINE. ☑ Siri Latihan Pemasaran secara ONLINE melalui EMEL. ☑ Kelas online secara LIVE ☑ Tips & Tricks pemasaran online […]

Baca Lanjut »

3 Strategi Meroket Pemasaran Online Menjelang 2017

Tinggal beberapa hari jer lagi kita bakal masuk ke tahun 2017. Apa persediaan anda untuk menghadapi tahun 2017 supaya sales anda lebih meroket berbanding tahun ini ? Sebelum saya teruskan ni antara MASALAH paling utama di tahun 2016 yang followers saya ramai komplen dan mengeluh. Problem 1 – Sales Krik Krik Ramai yang PM tepi, […]

Baca Lanjut »

4 Teknik Ni Pasti Mencairkan Hati Pelanggan Anda! Serius!

Copywriting SANGAT PENTING bila anda onlinekan bisnes anda. Ia akan membuatkan prospek anda terus membeli dari anda atau lari dari anda. Bagaimana nak buat copywriting yang mudah dan senang?     UNTUK MENJUAL JANGAN MENJUAL Ramai usahawan setiap harinya adalah menjual, promote, jual, promote dan jual. Zaman sekarang, siapa yang kuat menjual akan ketinggalan dan […]

Baca Lanjut »

Cairkan Hati Pelanggan Dengan ______ Sampai Dia Merayu Rayu

Salam Dalam marketing kita fahamkan betul2 apa yang manusia suka, apa yang dia tak suka. Jadi saya nak share LAW ni yang anda kena tanam betul2 dalam minda anda bila nak melakukan proses marketing. #LAW 1 MANUSIA TAK SUKA ORANG DATANG & MENJUAL ! ( People Don’t Like To Be SOLD At) Kesilapan ramai usahawan […]

Baca Lanjut »

Langkah PERTAMA ni silap, Kos Marketing CONFIRM Lebur!

Langkah PERTAMA ni silap, Kos Marketing CONFIRM Lebur! Ramai usahawan hari ni yang semakin sedar potensi Facebook Ads marketing sebab bilangan pengguna Facebook tu sendiri semakin meningkat. Ketika saya tulis artikel ni bilangan pengguna Facebook di Malaysia dah mencecah 20 juta orang. Wowww! Lubuk pelanggan berkumpul ni! Kalau tak digunakan secara maksimum dan Efektif pasti […]

Baca Lanjut »

3 Kesilapan Yang Buat Hati USAHAWAN Berdarah! Penting !

Sakit hati, tak boleh tidur malam, rasa MENYESAL buat bisnes!! Itu yang pernah saya lalui dulu bila situasi sales tak meningkat, yang lagi buatkan hati berdarah bila takder SALES pun sebenarnya. Arghhhh… macam-macam saya buat, google, youtube, forum, blog dan sebagainya mencari-cari TIPS untuk lonjakkan jualan. Jadi saya dah kenalpasti apa MASALAH yang KRITIKAL kenapa […]

Baca Lanjut »

8 Kesilapan PEMASARAN Yang Bakal MELEBURKAN Wang Anda! WAJIB BACA

Salam. Alhamdulillah sekarang ni saya sedang berada di Kelas Millionaire Marketing Mastery mentor saya iaitu Dr Hj Azizan Osman di Shah Alam. Salah satu topik yang paling menarik & saya rasa penting untuk anda tahu sebagai seorang usahawan ialah 8 Kesilapan dalam PEMASARAN yang akan Meleburkan wang anda terutamanya modal bisnes Sales tak naik2 dan […]

Baca Lanjut »

Soalan Ni Boleh Buat Hati Usahawan Berdarah Beb!

  Kesilapan saya satu ketika dulu ialah saya sibuk nak dapatkan beberapa orang pelanggan yang akan beli produk saya. Lagi saya kejar, lagi jauh pelanggan tu lari, sebab pelanggan tak suka orang datang kat dia & nak jual barang. Tetapi ada satu ketika tu saya tersentak bila Mentor kejayaan saya bertanya soalan ” Berapa ramai […]

Baca Lanjut »
Back to Top