najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

ALIBABA BUAT SALES $25.4 BILLION SEHARI. BIAR BETUL?

  Semalam 11.11, hanya sehari jer, Alibaba Group adakan Promosi Sempena Singles’ Day diseluruh dunia melalui semua platform dan anak syarikat bawahnya. Dalam masa 24jam jer, jumlah sales terkumpul untuk Kempen Promosi Sempena Singles’ Day adalah sebanyak $25.4 BILLION USD! . Wow bapak besar jumlah sales dia. Alibaba Group, walaupun dah jadi syarikat multi-billionaire pun […]

Baca Lanjut »

5 CARA NAK HASILKAN CONTENT YANG POWER & VIRAL

  Ramai usahawan yang onlinekan bisnes tak tahan lama, kejap dapat buat sales tapi lepas tu lemau, orang mula tak beli lagi dengan dia dan bisnes dia makin lama makin tenggelam tunggu nak meninggal je. Yap, ni realiti yang berlaku. Berapa ramai Page yang buka tapi lama kelamaan last update dah berbulan lamanya. Page bersawang […]

Baca Lanjut »

7 SEBAB PALING ASAS KENAPA BISNES TAK BOLEH CECAH SALES RM10,000 KEATAS

  Realiti yang ramai usahawan hadapi sekarang ni, tak kisahlah samada yang dah bertahun atau baru berniaga, sales dia tak boleh nak pecahkan 5 angka, atau tak lebih dari RM10,000. Bahaya sebenarnya kalau buat bisnes tapi tak boleh nak lepas RM10,000 sebab kos living ataupun sara hidup makin lama makin naik. Kalau sebut sales, mesti […]

Baca Lanjut »

Jual kain pasang, akhirnya dah jejak RM1juta pertamanya..

Salam sifu Najib..   Baru saya tau sifu dah share ILMU sifu pada saya dan Alhamdulillah diizinkan Allah menjadi!   Alhamdulillah…saya teruja kali ni tapi memalu nak cakap kat group. Ingat lagi masa bulan 8 dan 9 tahun 2015 bisnes saya takde peningkatan dan sangat menjunam. Lepas kelas coaching pun saya kurang yakin boleh buat […]

Baca Lanjut »

5 TAKTIK ROKET UNTUK JADI MARKET LEADER DALAM INDUSTRI ANDA

  5 TAKTIK ROKET UNTUK JADI MARKET LEADER DALAM INDUSTRI ANDA . Sekarang ni semakin ramai orang mula onlinekan bisnes mereka dalam media sosial terutamanya fesbuk. Hari-hari iklan berlalu dalam screen handset. Ramai juga yang mengadu bisnes mereka krik krik bila dia mula onlinekan. . Yang lagi best, banyak yang mengadu bisnes terpaksa bersaing dengan […]

Baca Lanjut »

Ayam Masuk Online Boleh Jana Sales RM200,000. Wow..

  “Tak perlu saya nak masuk online bisnes sebab nanti kalau orang tanya, macamana saya nak hantaq ayam tu.”   Ini antara skrip biasa orang bila nak berniaga. Dia buat dulu kerja Tuhan sebelum buat sesuatu perkara.   Lepas kena basuh dengan sifu Najib Asaddok, ustazah ni jual ayam je pun tapi sales dia boleh […]

Baca Lanjut »

Copywriting Yang Membahagiakan

  Copywriting yang bagus mengubah dan membahagiakan orang.   Setuju?   Nak belajar lanjut tentang copywriting? Seminar Roket Bisnes dapat bantu anda. Klik jer www.roketbisnes.com.   Kalau setuju, jangan lupa Like dan Share bersama rakan-rakan anda.

Baca Lanjut »

5 Perkara Saya Belajar Tentang TREND ONLINE Hasil Merantau Sejauh 14,128 KM Ke Los Angeles.

  1. Mentaliti Menjual Akan Bunuh Bisnes. Bila masuk dalam dunia online terutamanya sosial media, kita tak boleh bawa mentaliti MENJUAL barang/servis semata-mata. Ramai usahawan hanya fikir cara nak menjual produk hanya dengan promosi, promosi dan promosi. Sedangkan perkara ni akan membuat bakal pelanggan cabut lari, bukan buat pelanggan suka dengan kita. Dalam dunia online […]

Baca Lanjut »

9 DISIPLIN USAHAWAN MUSLIM

Kita berniaga bukan sekadar nak lepaskan survival kehidupan kita je. Selalunya orang berbisnes sebab nak dapat benda yang orang kebanyakkan jarang dapat. Ada yang nak kehidupan luar biasa, ada yang nak   1. Bangun seawal 5 pagi Bangun awal bukan suruh buat kerja, tapi untuk ‘Connect’ dengan Yang Maha Esa, Yang Maha Agung, Yang Maha […]

Baca Lanjut »

Giler Lah Copywriting Budak Nih!!

  Giler Lah, kecik-kecik dah pandai survive untuk sara diri dan keluarga. Faktor tekanan hidup yang jadikan dia ‘pakar’ dalam copywriting.   Korang nak belajar copywriting power dan beremosi? Cuba ke www.roketbisnes.com untuk info lanjut. Anda juga boleh mahir bila dah tahu ilmu dan kemahirannya.   Jangan lupa LIKE & SHARE tau!..

Baca Lanjut »
Back to Top