najib-asaddok

slideshow-04

slideshow-03

slideshow-02

slideshow-01

Buku Roket Emel

Buku pertama Najib Asaddok bertajuk Roket Emel. Kisah inspirasi, formula dan strategi menghasilkan jualan JUTAAN Ringgit dengan pemasaran online.

Beli Buku »

Seminar Roket Emel

Lonjakkan jualan 300% dan bina pelanggan setia dengan formula Roket Emel. Jimatkan kos pemasaran & naikkan BRAND anda dengan pantas!

Daftar Sekarang »

Video FB Roket Power

Video Trafik Facebook Power 2016 pada harga RM67, PERCUMA! Terhad untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP.

Download Sekarang »

5 Cara Pilih Bisnes Yang Betul Untuk Dimulakan Segera

Ramai orang yang nak mula berniaga tapi tersilap memilih bisnes yang betul untuk mereka. Jadi banyak soalan-soalan yang saya terima dari followers saya di Facebook, macam mana nak memilih bidang/jenis bisnes yang sesuai untuk mereka ni. Apakata anda baca ni dulu untuk memastikan anda memilih bisnes yang dapat memberi anda pulangan lumayan untuk jangka panjang. […]

Baca Lanjut »

Pesan Mentor Untuk Hidupkan ‘Mentol’ Semangat Anak Didik

Salam Ramadhan sahabat2 usahawan… Orang berniaga ni ada banyak masa yang hidup tu penuh dengan cabaran, tekanan, buat benda tapi tak jadi. Betul ke betul? Kengkadang secara tak sedar mula ‘main biola’ dengan kisah2 sedih yang akan melemaukan lagi keadaan. Sebab tu nak tak nak, suka tak suka kena ada seseorang yang sentiasa meniupkan semangat […]

Baca Lanjut »

Bisnes Pn Nadia Hampir Bungkus Tetapi….

Anda pernah tak alami dalam bisnes anda Bisnes sales slow & hampir bungkus Terpaksa korek tabung untuk bayar sewa kedai & pekerja Bergadai harta benda nak survive dalam bisnes Buat online tapi tak tau entah betul entah tidak Habis melebur banyak dalam Facebook Ads   Inilah masalah yang dialami oleh Pn Nadia Fuzi bila buat […]

Baca Lanjut »

7 PERKARA ANDA DAPAT DALAM INTENSIF MOMENTUM PEMASARAN INTERNET (IMPI)

7 PERKARA ANDA DAPAT DALAM INTENSIF MOMENTUM PEMASARAN INTERNET (IMPI)   Ramai usahawan tak tahu perkara asas dalam online marketing terutamanya pada Facebook Ads. Banyak kesilapan yang berlaku bila usahawan gunakan Facebook Ads, dia main tekan je butang yang ada untuk buat iklan. Itulah antarakesilapan utama yang jadi sebab kenapa dia give up dalam Facebook […]

Baca Lanjut »

Kuasa Roket Emel bantu 50,000 usahawan

SEJAK dilancarkan pada 2015, Seminar Roket Emel berjaya membantu lebih 50,000 usahawan dari seluruh negara, Singapura dan Indonesia.   Ketua Pegawai Eksekutifnya, Najib Asaddok berkata, seminar yang dianjurkan syarikatnya memberi fokus kepada selok-belok pasaran perniagaan melalui media sosial seperti Facebook. “Hari ini, kita dapati ramai usahawan memiliki masalah bukan dari segi produk tapi pemasaran. Mereka […]

Baca Lanjut »

7 Perkara ‘Boom’ Dalam ROKET EMEL TURBO 2017

Ramai diluar sana masih tak tahu apa yang ada dalam Seminar Roket Emel Turbo 2017. Dah ramai usahawan yang telah kami bantu untuk hasilkan result yang bagus. Sales mereka meroket naik dengan ILMU, TEKNIK & STRATEGI. Ada yang meroket 100%, 200% & 300% pun ramai. Nak tahu apa yang saya share dalam Seminar Roket Emel […]

Baca Lanjut »

5 LANGKAH BUATKAN PELANGGAN MENGGILAI BISNES ANDA

Bisnes yang kekal lama biasanya bisnes yang ada pelanggan tetap, pelanggan yang selalu beli, beli berulang-ulang kali. Kenapa? Sebab biasanya pelanggan dah percaya, dah ada keyakinan dengan bisnes tersebut. Tak kisahlah bisnes dia ada produk apa, asalkan keluar baru, mesti pelanggan dia beli tanpa cakap, tanpa banyak soal. Bisnes sebegini ada jenama yang power yang […]

Baca Lanjut »

Sales Personal Shopper UK Meningkat ke RM300k !

Dulu bisnes main belasah jer, tiada ilmu yang betul, tiada mentor/coach. Jadi pasangan ni tak nampak potensi bisnes mereka yang sangat besar. Sehinggalah beliau berjumpa dengan saya dalam seminar dan kelas intensif, bisnes terus meroket RM300,000 dalam masa 3 bulan. Apakata tengok video beliau ni cepat2 untuk berikan anda inspirasi dan semangat.  

Baca Lanjut »

Kursus IMKK Ubah & Paksa NAJIB Berubah!

Salam sahabat2 semua… Bila hampir jer masuk bulan Mei setiap tahun, maka saya akan flashback semula ketika hari pertama hidup saya ‘dipaksa’ untuk berubah. 5 tahun lepas lah mencatatkan satu turning point saya berubah untuk memahami diri kenapa nak keluar dari kempompong hidup biasa-biasa dan penuh cabaran terutamanya ‘kewangan’. Masih teringat dalam benak memori ni, […]

Baca Lanjut »

Usahawan Tak Patut Tiru Kerja Gila Air Asia Dalam Marketing Ni !

Saya rasa macam tak best selagi tak cerita perkara ni dengan anda semua pembaca blog saya ni. Ya! Situasi tahun 2017 ni ramai business owner dan usahawan yang mula mengurangkan BAJET pemasaran diorang. Ada kerisauan tentang krisis ekonomi. Ya memang betul dunia akan dilanda dengan situasi cabaran ekonomi setiap 10 tahun, tapi saya nak anda […]

Baca Lanjut »
Back to Top